header

Dagbesteding:

Dagbesteding kan gedurende 7 dagen per week in Marknesse worden geboden, feest- en vakantiedagen in overleg. Dagbesteding is mogelijk voor alle onder het kopje 'voor wie' genoemde doelgroepen. 
Tijdens de dagbesteding geven we een zo zinvol mogelijke invulling aan de dag van de deelnemer. We bieden activiteiten aan die bij de deelnemer en/of de zorgvraag passen. Bij het doen van deze activiteiten wordt begeleiding gegeven naar behoefte. We proberen altijd de deelnemer te laten groeien in zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Zo kan het zijn dat we een activiteit eerst een aantal keer samen doen en daarna gaat de deelnemer dit steeds zelfstandiger proberen. 

De volwassen deelnemers (18+) doen werkzaamheden die zoveel mogelijk lijken op regulier werk, maar dan aangepast aan de deelnemer. De kinderen (18-), in Marknesse, helpen vaak een deel van de dag mee met deze werkzaamheden, zoals het voeren van de dieren. En verder krijgen zij de tijd en ruimte om te spelen en/of die activiteiten te doen die ze leuk vinden. 

Wij hebben veel verschillende mogelijkheden voor dagbesteding. Enkele van onze activiteiten kunt u vinden op onze site of door hier te klikken. Ook worden er binnen ReemZorg ook regelmatig nieuwe activiteiten ontplooid.

Mocht u vragen hebben neem gerust contact met ons op.

                                          PICT0227