header

 Activiteiten:

Op de locatie Ter Shop (werklocatie) in Noordwolde vinden de volgende activiteiten plaats.

De werkzaamheden die gedaan kunnen worden zijn oa:

  • Dierverzorging: Het voederen van de dieren, het schoonmaken van verblijven, het bouwen en repareren van verblijven. 
  • Administratief: Werkzaamheden aan websites (nieuwe websites bouwen, informatie voor de website opzoeken en gegevens invoeren).
  • Tuinonderhoud: Het onderhouden van het terrein (vegen, harken, maaien, etc) en het onderhouden van de beplanting eventueel kunnen we een groentetuin beginnen. Lichte bestratingswerkzaamheden. Kleine reparaties aan omheiningen.
  • Events: Hulp op evenementen zoals het verkopen en/of controleren van kaartjes bij de deur en gezondheidscontrole van de dieren. (Dit zal veelal in het weekend plaatsvinden). Op- en afbouw van de evenementen.
  • Winkel: Het uitpakken van geleverde bestellingen, het inpakken en verzenden van bestellingen, het helpen van klanten die op locatie hun voeders en dierbenodigdheden komen ophalen en het ophalen en wegbrengen van bestellingen. Overige magazijnwerkzaamheden.
  • Overige werkzaamheden: Kleine verbouwingen en opknapwerkzaamheden aan dierverblijven en panden. PR activiteiten. Huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden.

Deze werkzaamheden worden hoofdzakelijk gedaan bij de volgende bedrijfstakken van Ter.nl:

  1. vhm-events www.vhm-events.com
  2. Ter-shop www.tershop.com 

Het grootste deel van de administratie wordt "Ter breed" gedaan; zie www.ter.nl. Hierbij worden alle sites binnen Ter.nl gebruikt.